עישון בגריל גז

עישון בשר בגריל גז

בשנים האחרונות הולך ומתפשט בישראל טרנד של עישון בשר. זה התחיל במסעדות שמתגאות במעשנה (או מעשנת.. איך שתרצו) שלהם, המשיך במסעדות בשרים, שההתמחות שלהן היא עישון בשר והיום כבר אפשר לראות בחצרות ובמרפסות בתים מעשנה עומדת בגאווה, לצד מנגל מסורתי או גריל גז. עישון בשר במעשנה הוא עולם מרתק והטעמים שמתקבלים מעישון של נתח שישב … להמשך קריאה

רוטיסרי ואומנות השיפוד המסתובב

רוטיסרי - שיפוד מסתובב

לעשות על האש זאת אומנות והזדמנות להתנסות בשיטות צלייה חדשות ובמרדף אחרי הנתח האולטימטיבי, אבל לפעמים אנחנו מחפש דווקא את הדרך הקלה להכין ארוחה קטנה מבלי להעמיס את כל הרשת בבשר. בשני המקרים, רוטיסרי (Rotisserie – שיפוד מסתובב) עונה על שתי הדרישות: גם צליה פשוטה וקלה (של למשל עוף בגריל) וגם צלייה איטית של נתחים … להמשך קריאה