עישון בגריל גז

עישון בשר בגריל גז

בשנים האחרונות הולך ומתפשט בישראל טרנד של עישון בשר. זה התחיל במסעדות שמתגאות במעשנה (או מעשנת.. איך שתרצו) שלהם, המשיך במסעדות בשרים, שההתמחות שלהן היא עישון בשר והיום כבר אפשר לראות בחצרות ובמרפסות בתים מעשנה עומדת בגאווה, לצד מנגל מסורתי או גריל גז. עישון בשר במעשנה הוא עולם מרתק והטעמים שמתקבלים מעישון של נתח שישב … להמשך קריאה

המדריך השלם לאסאדו על האש

אסאדו על האש

להכין אסאדו על האש ולפנק את החברים בנתח עסיסי ורך היא אומנות שנחשבת פסגת השאיפות של כל קרניבור. תהליך הכנת אסאדו דורש הרבה סבלנות, אולי בגלל זה הרבה נמענים ממנו, אבל האמת שזה לא כזה מורכב, לכן הכנו לכם מדריך שלם לאסאדו על האש שתוכלו להכין על גריל גז או פחמים. מה זה אסאדו? אסאדו … להמשך קריאה

איך לנקות גריל גז

איך מנקים גריל גז

שמירה על גריל גז נקי היא הרבה יותר מעניין אסתטי, ניקיון של הגריל יעניק לנו סביבת עבודה נקיה, ימנע טעמי לוואי, יאריך את חיי הגריל ובהרבה מקרים, הוא גם תנאי לקבלת אחריות. זה לא משנה אם יש לכם גריל גז של וובר, קולמן, גרנדהול או נפוליאון, ניקיון של הגריל הוא די דומה, בלי קשר למותג … להמשך קריאה

גריל גז או פחמים?

גריל גז או פחמים

מתלבטים אם לקנות גריל גז או פחמים? קודם כל צריך להבין מה ההבדל בין גריל גז לגריל פחמים ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, כדי שנוכל לבחור בגריל שהכי יתאים עבורנו. אז בואו נעשה לכם סדר. הכנה והדלקה הדלקה של גריל פחמים דורשת עבודת הכנה מראש – ארגון של הפחמים, שימוש בארובה או חומרים … להמשך קריאה

איך בודקים אם יש דליפת גז מהגריל?

איך בודקים אם גריל גז דולף

עם יד על הלב, מתי בפעם האחרונה בדקת את גריל הגז שלכם ואת מערכת הגז לאיתור דליפות? לצערנו, עשרות אנשים נפגעים כל שנה כתוצאה מדליפת גז כזו או אחרת, רובם בעקבות התקנות פיראטיות, התעלמות מהוראות בטיחות, הוראות היצרן או עקב תחזוקה לקויה של גריל הגז שברשותם. אבל תופתעו לגלות שלא רק, פגיעות רבות נגרמות בגריל … להמשך קריאה

איך להכין המבורגר

המבורגר ביתי

המבורגר הוא כנראה אחד המאכלים שהכי מזוהה עם אמריקה, למרות שהמקור של ההמבורגר הוא בכלל מהעיר המבורג שבגרמניה, שם הוא נקרא במקור "סטייק המבורג" ורק כאשר מהגרים גרמנים הגיעו לארצות הברית, בראשית המאה ה-19, הוא קיבל רשמית את השם המבורגר. אבל עזבו היסטוריה, ההמבורגר כבש את כל העולם והוא נמצא במסעדות שמתמחות בהכנת המבורגרים, רשתות … להמשך קריאה

איך יודעים מה מידת העשייה של סטייק

סטייק אנטריקוט

האם אתם יודעים להגיד מה מידת העשייה של הסטייק כשהוא עדיין על האש? איך תוכלו לדעת אם הוא רייר, מדיום או וול-דאן? מכיוון שבשר הופך יותר ויותר קשה ככל שהוא מתבשל, אפשר לבדוק את מידת העשייה על ידי נגיעה ולחיצה של הבשר או לחליפין בעזרת מדחום. ישנן שתי שיטות פשוטות וקלות – לחיצה על כף … להמשך קריאה

טיפים לגריל גז

טיפים לגריל גז

קניתם גריל גז או שאתם מחפשים לקנות? אתם לא לבד. כולם אוהבים "על האש" ורבים מעדיפים להחליף את מנגל הפחמים בגריל גז. אז איך מתחילים? מה צריך לדעת כדי להפיק את המקסימום מגריל הגז? בדיוק בשביל זה ריכזנו עבורכם 19 טיפים למתחילים ממיטב המומחים בתחום וגם אם אתם לא חדשים בתחום, אולי תוכלו ללמוד דבר … להמשך קריאה

כמה גז נשאר בבלון?

כמה גז נשאר בבלון הגז?

תארו לכם סיטואציה: הדלקתם את גריל הגז שלכם ושמתם על הרשת מכל טוב, החבר'ה כבר רעבים ואז בלי התרעה האש נכבית כי נגמר הגז. יכול להיות יותר מבאס מזה? כנראה שלא. אחד הדברים הכי חשובים לפני ההדלקה הוא לוודא שיש לנו מספיק גז בבלון, אבל לצערנו, לרוב בלוני הגז אין שעון או מדיד שנוכל בעזרתו … להמשך קריאה