פרגיות על האש

פרגיות על האש

פרגיות על האש זו מנה בסיסית וקלה להכנה, שתמיד מצליחה ויכולה להיות מנת פתיחה מעולה, לנישנוש ולילדים. רוצים לדעת איך להכין פרגיות על האש? קבלו מתכון קליל לפרגיות במרינדה קלה ופשוטה. אם אתם מחפשים מתכון מהיר לפרגיות על האש – זה המתכון בשבילכם. פרגיות על האש זו מנה בסיסית וקלה להכנה. קבלו מתכון קליל לפרגיות … להמשך קריאה

פוטטוס – מתכון פוטטו צ'יפס

פוטטוס

אין כמו פוטטוס צ'יפס קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים, כדי ליצור ארוחה מושלמת על האש. עזבו אתכם מצ'יפס וטיגון, המתכון הבא הוא השיטה הכי קלה ומהירה להכין פוטטוס על האש, על גריל גז או בתנור. המתכון שלנו לפוטטו צ'יפס הוא בגרסה הקלאסית, לדעתנו אלה פוטטוס טעימים בטירוף שאפשר לשדרג ולגוון בכל טעם שתרצו, אז תרגישו חופשי … להמשך קריאה

שיפודי לבבות

שיפודי לבבות

מי שבעד חיסול השיפוד שירים את ידו! אם תשאלו אותנו, זאת אולי המנה הכי ישראלית במנגל שלנו. בינינו, מי לא אוהב שיפודי לבבות עסיסיים שמתפצפצים בפה? קבלו מתכון לשיפודי לבבות עוף בתיבול מזרחי, קלאסי כמו שאפשר למצוא בכל שיפודיה. שיפודי לבבות עסיסיים שמתפצפצים בפה. מתכון לשיפודי לבבות עוף בתיבול מזרחי, קלאסי כמו שאפשר למצוא בכל … להמשך קריאה

כרעיים עוף בגריל

כרעיים עוף בגריל

עוף בגריל הוא תמיד חביב הקהל. הטריק לקבלת עוף בגריל עם קרום טעים בחוץ, רך, עסיסי ומבושל באופן שווה בפנים, מורכב משני שלבים: השרייה של העוף במרינדה (או מיץ לימון לממהרים) והתחלה בצליה על חום גבוה וסיום על חום נמוך. קבלו מתכון קל ומהיר לכרעיים עוף בגריל, לארוחה מהירה, או כחלק מארוחה גדולה. עוף בגריל הוא תמיד … להמשך קריאה

בננה על האש

בננות על האש עם שוקולד

אין כמו קינוח בננה על האש, עם שוקולד חם ומתוק כדי לסיים ארוחת ברביקיו דרום אמריקאית כמו שצריך. מי שביקר בברזיל או קוסטה ריקה, בטוח נתקל במוכר מקומי עם מנגל גחלים קטן, שמציע בננות על האש עם שוקולד וענן מתוק באוויר – זה קל ופשוט להכין והטעם חלומי! קינוח מהיר – בננה על האש, עם … להמשך קריאה

תירס על האש

תירס על האש

מי שטייל בדרום אמריקה, וודאי נתקל לא פעם בדוכן רחוב (או על חוף הים) עם מנגל קטן שמציע קלחי תירס על האש וענן של ריח משגע. אבל לא רק בדרום אמריקה, במקומות רבים בעולם, תירס על האש הוא חלק מתרבות הברביקיו המקומית. ההבדלים בין כל איזור בעולם וכל סגנון מתחלקים בין אלה שמבשלים את התירס לפני … להמשך קריאה

צלעות כבש

צלעות כבש על גריל גז

צלעות כבש על האש היא מנה שלגביה העולם נחלק לשניים: אלה שמכורים ואלה שלא מוכנים להתקרב אליה. לאלו שאוהבים את הטעם והנינוח העז של בשר כבש צלוי, צלעות הן לא פחות ממעדן. קבלו מתכון קל ופשוט לצלעות כבש שכל אחד יכול להכין במהירות על על גריל גז או מנגל. מתכון קל ופשוט לצלעות כבש שכל אחד … להמשך קריאה

רוטב ברביקיו אמריקאי

רוטב ברביקיו אמריקאי

אין כמו הטעם של רוטב ברביקיו אמריקאי אמיתי, בעיקר הרוטב של דרום ארצות הברית – טקסס וקנזס. מי שטעם אותו פעם יודע שאין מה להשוות בין הרטבים שקונים בסופר, אפילו המיובאים מחו"ל, לבין רוטב ברביקיו אמריקאי תוצרת בית. רוטב ברביקיו אמריקאי מתאפיין באיזון מושלם של טעם מתוק ומעושן, שעושה אותו מושלם לצלייה של עופות, אסאדו, … להמשך קריאה

קבבוני טלה

קבבוני טלה

קבבוני טלה הם ללא ספק אחת המנות הכי פופלאריות בארץ – ולא רק על מקלות קינמון בחתונות. קבלו מתכון מהיר, קל ופשוט לקבבוני טלה על האש, שכולם אוהבים. קבבוני טלה הם ללא ספק אחת המנות הכי פופלאריות בארץ – ולא רק על מקלות קינמון בחתונות.קבלו מתכון מהיר, קל ופשוט לקבבוני טלה על האש, שכולם אוהבים. … להמשך קריאה

תבלינים לעל האש

תערובות תבלינים לעל האש

תמיד אמרו לנו שמנגל טוב מתחיל בבשר טוב, אבל חשבתם פעם לעשות על האש בלי תבלינים? ברור שלא, כי התבלינים הם אלה שמדגישים את הטעם של הבשר, מוסיפים לו טעמים וניחוחות ויוצרים חוויה מושלמת. תערובת תבלינים יבשה מוסיפה שכבת טעם לחלק החיצוני של הבשר ועוזרות לאטום אותו, למנוע ממנו להתייבש ולשמור אותו עסיסי. רובנו נוסיף … להמשך קריאה

שווארמה ביתית על האש

שווארמה ביתית

שווארמה ביתית היא אחת המנות הכי קלות להכנה, ממש לא צריך להיות שף ואם יש לכם גריל גז או מנגל, גם לא צריך אביזרים מיוחדים כדי להכין אותה. אצלנו השווארמה הזו מככבת לעיתים קרובות ותכלס היא הרבה יותר בריאה, טעימה ונקייה מדוכן השווארמה שברחוב. אז איך להכין שווארמה ביתית על האש? שווארמה ביתית היא אחת … להמשך קריאה

חציל קלוי במיונז / בטחינה

סלט חציל במיונז

מתכון לחציל קלוי על האש במיונז או בטחינה, לפי טעמכם. מתכון קל ופשוט לשני סלטים מאוד אהובים ופופולאריים, שמנצל את היתרון של המנגל או גריל גז (למרות שאפשר להכין אותו גם על הכיריים או בתנור). מתכון לחציל קלוי על האש במיונז או בטחינה, לפי טעמכם.מתכון קל ופשוט לשני סלטים מאוד אהובים ופופולאריים, שמנצל את היתרון … להמשך קריאה