חלוויאת – שקדי עגל על האש

חלוויאת - שקדי עגל על האש

שקדי עגל, או בשפת השיפודיות, חלוויאת הם מנת פתיחה מושלמת לכל ארוחה בשרית על האש.שקדי עגל שנמכרים בקצביות מגיעים, למעשה, משני חלקים שונים של הבקר: החלק הראשון – השקדים של העגל, אלו הן בלוטות התימוס שנמצאות בגרון, צבען לבן וטעמן מעודן.בלוטות התימוס קיימות אצל עגלים צעירים בלבד וככל שהעגלים גדלים עם השנים, בלוטות התימוס קטנות … להמשך קריאה חלוויאת – שקדי עגל על האש

עוף שלם פתוח על האש

עוף שלם פתוח על האש

עוף שלם שטוח על הגריל (Grilled Spatchcock Chicken) זו הדרך הכי קלה להכין עוף בגריל בתוך שעה. הטריק כאן הוא פשוט, אנחנו משטחים את העוף לצורת פרפר, כדי שייצלה באופן אחיד ובפחות זמן.עם המתכון שלנו לעוף שלם פתוח על האש תקבלו עוף בגריל עסיסי, טעים ובמראה… הצגה!זה לא מסובך כמו שזה נשמע, בואו תראו איך … להמשך קריאה עוף שלם פתוח על האש

איך להכין ראב

איך להכין ראב

אנחנו אוהבים להכין ראב משלנו כל פעם שאנחנו מכינים את הבשר לגריל. ככה אנחנו יודעים בדיוק מה יש בפנים, מה אין (למשל מונוסודיום גלוטמט) ובעיקר לשחק עם הטעמים כמו שאנחנו אוהבים. למשל, אם האורחים נהנים מאוכל חריף, אנחנו יכולים להוסיף פלפל ותבלינים כדי להעלות חריפות. מצד שני, אם נכין לילדים או למישהו שסולד מאוכל חריף, … להמשך קריאה איך להכין ראב

סטייק סינטה

סטייק סינטה

סטייק סינטה נחשב לאחד הסטייקים היותר פופולארים בארץ, יחד עם האנטריקוט. נתח הסינטה, שנקרא גם סירלוין או מותן, נמצא בקדמת החלק האחורי של הפרה (בין השייטל לאנטריקוט). אבל שלא כמו האנטריקוט, שמאופיין בהרבה שיוש במרכז הסטייק, השיוש של הסינטה נמצא בעיקר בחלקים העליון והתחתון, עם מעט שומן במרכז הסטייק. כאשר קונים סטייק סינטה שווה להתעקש על נתח … להמשך קריאה סטייק סינטה

כבד עוף על האש

כבד עוף על האש

שיפודי כבד עוף על האש, רכים ונימוחים מבפנים, בתיבול פשוט וקל ששומר על הטעם הטבעי של כבדי העוף. קבלו מתכון מהיר להכנה על מנגל או גריל גז. שיפודי כבד עוף על האש, רכים ונימוחים מבפנים, בתיבול פשוט וקל ששומר על הטעם הטבעי של כבדי העוף. קבלו מתכון מהיר להכנה על מנגל או גריל גז. לבריאות!

שיפודי שווארמה

שיפודי שווארמה

שיפודי שווארמה ביתית, שאפשר גם להכין מראש וצ'יק צ'אק לזרוק על המנגל או גריל גז. אצלנו שיפודי שווארמה מככבים לעיתים קרובות ותכלס הם הרבה יותר בריאים, טעימים ונקיים מדוכן השווארמה שברחוב. אז איך להכין שיפודי שווארמה? קבלו מתכון שיפודי שווארמה ביתית, שאפשר גם להכין מראש וצ'יק צ'אק לזרוק על המנגל או גריל גז.אצלנו שיפודי שווארמה … להמשך קריאה שיפודי שווארמה

פרגיות על האש

פרגיות על האש

פרגיות על האש זו מנה בסיסית וקלה להכנה, שתמיד מצליחה ויכולה להיות מנת פתיחה מעולה, לנישנוש ולילדים. קבלו מתכון קליל לפרגיות על האש במרינדה קלה ופשוטה. אם אתם מחפשים מתכון מהיר לפרגיות על האש – זה המתכון בשבילכם. פרגיות על האש זו מנה בסיסית וקלה להכנה. קבלו מתכון קליל לפרגיות על האש במרינדה קלה ופשוטה. … להמשך קריאה פרגיות על האש

פוטטוס – מתכון פוטטו צ'יפס

פוטטוס

אין כמו פוטטוס צ'יפס קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים, כדי ליצור ארוחה מושלמת על האש. עזבו אתכם מצ'יפס וטיגון, המתכון הבא הוא השיטה הכי קלה ומהירה להכין פוטטוס על האש, על גריל גז או בתנור. המתכון שלנו לפוטטו צ'יפס הוא בגרסה הקלאסית, לדעתנו אלה פוטטוס טעימים בטירוף שאפשר לשדרג ולגוון בכל טעם שתרצו, אז תרגישו חופשי … להמשך קריאה פוטטוס – מתכון פוטטו צ'יפס

שיפודי לבבות

שיפודי לבבות

מי שבעד חיסול השיפוד שירים את ידו! אם תשאלו אותנו, זאת אולי המנה הכי ישראלית במנגל שלנו. בינינו, מי לא אוהב שיפודי לבבות עסיסיים שמתפצפצים בפה? קבלו מתכון לשיפודי לבבות עוף בתיבול מזרחי, קלאסי כמו שאפשר למצוא בכל שיפודיה. שיפודי לבבות עסיסיים שמתפצפצים בפה. מתכון לשיפודי לבבות עוף בתיבול מזרחי, קלאסי כמו שאפשר למצוא בכל … להמשך קריאה שיפודי לבבות

כרעיים עוף בגריל

כרעיים עוף בגריל

עוף בגריל הוא תמיד חביב הקהל. הטריק לקבלת עוף בגריל עם קרום טעים בחוץ, רך, עסיסי ומבושל באופן שווה בפנים, מורכב משני שלבים: השרייה של העוף במרינדה (או מיץ לימון לממהרים) והתחלה בצליה על חום גבוה וסיום על חום נמוך. קבלו מתכון קל ומהיר לכרעיים עוף בגריל, לארוחה מהירה, או כחלק מארוחה גדולה. עוף בגריל הוא תמיד … להמשך קריאה כרעיים עוף בגריל