איך להכין ראב

איך להכין ראב

אנחנו אוהבים להכין ראב משלנו כל פעם שאנחנו מכינים את הבשר לגריל. ככה אנחנו יודעים בדיוק מה יש בפנים, מה אין (למשל מונוסודיום גלוטמט) ובעיקר לשחק עם הטעמים כמו שאנחנו אוהבים. למשל, אם האורחים נהנים מאוכל חריף, אנחנו יכולים להוסיף פלפל ותבלינים כדי להעלות חריפות. מצד שני, אם נכין לילדים או למישהו שסולד מאוכל חריף, … להמשך קריאה איך להכין ראב

סטייק סינטה

סטייק סינטה

סטייק סינטה נחשב לאחד הסטייקים היותר פופולארים בארץ, יחד עם האנטריקוט. נתח הסינטה, שנקרא גם סירלוין או מותן, נמצא בקדמת החלק האחורי של הפרה (בין השייטל לאנטריקוט). אבל שלא כמו האנטריקוט, שמאופיין בהרבה שיוש במרכז הסטייק, השיוש של הסינטה נמצא בעיקר בחלקים העליון והתחתון, עם מעט שומן במרכז הסטייק. כאשר קונים סטייק סינטה שווה להתעקש על נתח … להמשך קריאה סטייק סינטה

כבד עוף על האש

כבד עוף על האש

שיפודי כבד עוף על האש, רכים ונימוחים מבפנים, בתיבול פשוט וקל ששומר על הטעם הטבעי של כבדי העוף. קבלו מתכון מהיר להכנה על מנגל או גריל גז. מתכון לכבד עוף על האש זמן הכנה: 20 mins כמות: 5 מנות קלוריות:340 מרכיבים1 קילוגרם כבד עוף½ כפית מלח½ כפית פלפל שחור טחון¼ כפית כמון טחון אופן ההכנהמנקים … להמשך קריאה כבד עוף על האש

שיפודי שווארמה

שיפודי שווארמה

שיפודי שווארמה ביתית, שאפשר גם להכין מראש וצ'יק צ'אק לזרוק על המנגל או גריל גז. אצלנו שיפודי שווארמה מככבים לעיתים קרובות ותכלס הם הרבה יותר בריאים, טעימים ונקיים מדוכן השווארמה שברחוב. אז איך להכין שיפודי שווארמה? קבלו מתכון מתכון לשיפודי שווארמה זמן הכנה: 25 mins כמות: 4 מנות מרכיבים1.2 קילו הודו נקבה (שווארמה)1/4 כוס שמן … להמשך קריאה שיפודי שווארמה

פרגיות על האש

פרגיות על האש

פרגיות על האש זו מנה בסיסית וקלה להכנה, שתמיד מצליחה ויכולה להיות מנת פתיחה מעולה, לנישנוש ולילדים. קבלו מתכון קליל לפרגיות על האש במרינדה קלה ופשוטה. אם אתם מחפשים מתכון מהיר לפרגיות על האש – זה המתכון בשבילכם. מתכון לפרגיות על האש זמן הכנה: 12 mins כמות: 6 מנות מרכיבים½1 קילו פרגיותלמרינדה1 כוס שמן זית … להמשך קריאה פרגיות על האש

פוטטוס – מתכון פוטטו צ'יפס

פוטטוס

אין כמו פוטטוס צ'יפס קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים, כדי ליצור ארוחה מושלמת על האש. עזבו אתכם מצ'יפס וטיגון, המתכון הבא הוא השיטה הכי קלה ומהירה להכין פוטטוס על האש, על גריל גז או בתנור. המתכון שלנו לפוטטו צ'יפס הוא בגרסה הקלאסית, לדעתנו אלה פוטטוס טעימים בטירוף שאפשר לשדרג ולגוון בכל טעם שתרצו, אז תרגישו חופשי … להמשך קריאה פוטטוס – מתכון פוטטו צ'יפס

שיפודי לבבות

שיפודי לבבות

מי שבעד חיסול השיפוד שירים את ידו! אם תשאלו אותנו, זאת אולי המנה הכי ישראלית במנגל שלנו. בינינו, מי לא אוהב שיפודי לבבות עסיסיים שמתפצפצים בפה? קבלו מתכון לשיפודי לבבות עוף בתיבול מזרחי, קלאסי כמו שאפשר למצוא בכל שיפודיה. מתכון שיפודי לבבות על האש זמן הכנה: 30 mins כמות: 6 מנות מרכיבים1.5 קילו לבבות עוף1/4 … להמשך קריאה שיפודי לבבות

כרעיים עוף בגריל

כרעיים עוף בגריל

עוף בגריל הוא תמיד חביב הקהל. הטריק לקבלת עוף בגריל עם קרום טעים בחוץ, רך, עסיסי ומבושל באופן שווה בפנים, מורכב משני שלבים: השרייה של העוף במרינדה (או מיץ לימון לממהרים) והתחלה בצליה על חום גבוה וסיום על חום נמוך. קבלו מתכון קל ומהיר לכרעיים עוף בגריל, לארוחה מהירה, או כחלק מארוחה גדולה. מתכון לכרעיים עוף בגריל … להמשך קריאה כרעיים עוף בגריל

בננה על האש

בננות על האש עם שוקולד

אין כמו קינוח בננה על האש, עם שוקולד חם ומתוק כדי לסיים ארוחת ברביקיו דרום אמריקאית כמו שצריך. מי שביקר בברזיל או קוסטה ריקה, בטוח נתקל במוכר מקומי עם מנגל גחלים קטן, שמציע בננות על האש עם שוקולד וענן מתוק באוויר – זה קל ופשוט להכין והטעם חלומי! בננות על האש עם שוקולד זמן הכנה: … להמשך קריאה בננה על האש

תירס על האש

תירס על האש

מי שטייל בדרום אמריקה, וודאי נתקל לא פעם בדוכן רחוב (או על חוף הים) עם מנגל קטן שמציע קלחי תירס על האש וענן של ריח משגע. אבל לא רק בדרום אמריקה, במקומות רבים בעולם, תירס על האש הוא חלק מתרבות הברביקיו המקומית. ההבדלים בין כל איזור בעולם וכל סגנון מתחלקים בין אלה שמבשלים את התירס לפני … להמשך קריאה תירס על האש