סלט פלפלים פשוט וקל להכנה, עם המון ניחוחות וטעם ממכר של פלפלים קלויים על האש, שפשוט הולך מצוין עם כל ארוחה.
מתכון לסלט פלפלים קלויים
זמן הכנה: 30 minutes
כמות: 500 גרם
מרכיבים
- 2-3 פלפלים אדומים או כתומים
- 2-3 שיני שום
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- קולים את הפלפלים בחום גבוה (על מנגל, גריל גז, כיריים ואפילו בתנור) עד שהם רכים והקליפה מתקמטת וקצת שרופה (נותן טעם מדהים).
- מניחים את הפלפלים כמה דקות כדי שיתקררו.
- מקלפים את הפלפלים (הכי קל לגרד בעדינות עם סכין) ומנקים מגרעינים.
- חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ושמים בקערה
- פורסים את שיני השום לפרוסות דקות
- מוסיפים לקערה את השום, חומץ, שמן זית וקצת מלוח ופלפל. מערבבים ומניחים לפחות חצי שעה כדי שכל הטעמים יספגו טוב
לבריאות!