המדריך השלם לאסאדו על האש

אסאדו על האש

להכין אסאדו על האש ולפנק את החברים בנתח עסיסי ורך היא אומנות שנחשבת פסגת השאיפות של כל קרניבור. תהליך הכנת אסאדו דורש הרבה סבלנות, אולי בגלל זה הרבה נמענים ממנו, אבל האמת שזה לא כזה מורכב, לכן הכנו לכם מדריך שלם לאסאדו על האש שתוכלו להכין על גריל גז או פחמים. מה זה אסאדו? אסאדו … להמשך קריאה

גריל גז או פחמים?

גריל גז או פחמים

מתלבטים אם לקנות גריל גז או פחמים? קודם כל צריך להבין מה ההבדל בין גריל גז לגריל פחמים ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, כדי שנוכל לבחור בגריל שהכי יתאים עבורנו. אז בואו נעשה לכם סדר. הכנה והדלקה הדלקה של גריל פחמים דורשת עבודת הכנה מראש – ארגון של הפחמים, שימוש בארובה או חומרים … להמשך קריאה

איך להכין המבורגר

המבורגר ביתי

המבורגר הוא כנראה אחד המאכלים שהכי מזוהה עם אמריקה, למרות שהמקור של ההמבורגר הוא בכלל מהעיר המבורג שבגרמניה, שם הוא נקרא במקור "סטייק המבורג" ורק כאשר מהגרים גרמנים הגיעו לארצות הברית, בראשית המאה ה-19, הוא קיבל רשמית את השם המבורגר. אבל עזבו היסטוריה, ההמבורגר כבש את כל העולם והוא נמצא במסעדות שמתמחות בהכנת המבורגרים, רשתות … להמשך קריאה

איך להדליק מנגל פחמים?

איך להדליק מנגל

להדליק מנגל פחמים זו משימה פשוטה ולא צריך להראות כמו אדם קדמון שבנה מדורה ונלחם להדליק בה אש. יש המון שיטות ודרכים להדליק מנגל וכל מי שתשאלו יגיד לכם שהשיטה שלו הכי טובה, אז ריכזנו לכם את כל השיטות שיעזרו לכם להבעיר פחמים במנגל, כולל המלצה שלנו לכל אחת מהשיטות וכמובן, איך להדליק מנגל בקלות … להמשך קריאה

איך יודעים מה מידת העשייה של סטייק

סטייק אנטריקוט

האם אתם יודעים להגיד מה מידת העשייה של הסטייק כשהוא עדיין על האש? איך תוכלו לדעת אם הוא רייר, מדיום או וול-דאן? מכיוון שבשר הופך יותר ויותר קשה ככל שהוא מתבשל, אפשר לבדוק את מידת העשייה על ידי נגיעה ולחיצה של הבשר או לחליפין בעזרת מדחום. ישנן שתי שיטות פשוטות וקלות – לחיצה על כף … להמשך קריאה