בננה על האש

אין כמו קינוח בננה על האש, עם שוקולד חם ומתוק כדי לסיים ארוחת ברביקיו דרום אמריקאית כמו שצריך.
מי שביקר בברזיל או קוסטה ריקה, בטוח נתקל במוכר מקומי עם מנגל גחלים קטן, שמציע בננות על האש עם שוקולד וענן מתוק באוויר – זה קל ופשוט להכין והטעם חלומי!

בננות על האש עם שוקולד

זמן הכנה: 6 minutes
כמות: 4 מנות

מרכיבים

  • 4 בננות
  • 4-5 קוביות שוקולד מריר לכל בננה

אופן ההכנה

  • צולים את הבננות על אש בינונית, עם הקליפה, כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהן משחימות וקליפת הבננה מתחילה להשחיר - אז מורידים מהגריל
  • כאשר הבננות עדיין חמות, חורצים בסכין פתח לאורך הבננה.
  • דוחסים קוביות שוקולד, לתוך הבננות וממתינים כדקה, עד שהשוקולד יימס.
  • מגישים חם ואוכלים בכפית.
להגשה, אפשר להוסיף סירופ מייפל, או רוטב ווניל.

לבריאות!