שייק אבטיח

קיץ, חם בחוץ, עמדתם על המנגל, אתם מזיעים וכל מה שבא לכם זה משהו קר לשתות.
קבלו מתכון קל להכנה, של שייק אבטיח קר שירענן אתכם ויפנק את האורחים.

מתכון לשייק אבטיח

זמן הכנה: 10 minutes
כמות: 4 כוסות שייק

מרכיבים

  • 3 כוסות אבטיח קר (אפשר אפילו חצי קפוא), חתוך לקוביות.
  • 1 כוס קוביות קרח
  • 6 כפיות סוכר
  • 3 עלים של נענע (לא חובה, אבל משדרג את השייק ברמות)

אופן ההכנה

  • מכינים מי סוכר – ממיסים את הסוכר בכוס עם מעט מים חמים ומשאירים כמה דקות להתקרר.
  • שמים בבלנדר (חזק שיכול לטחון קרח) את קוביות האבטיח, עלי הנענע ומי הסוכר וטוחנים היטב.
  • מוסיפים בהדרגה את קוביות הקרח עד שמתקבל שייק אחיד.

שדרוג לשייק אבטיח קפוא / ברד אבטיח

 
ברד אבטיח
המיסו 8 כפיות סוכר במקום 6 ושתי כוסות של קוביות קרח ותקבלו ברד אבטיח מתוק ומרענן.
הילדים ישתגעו על זה (ולא רק הם).

לבריאות!